mellan vakna & somna

Utflykt

Kategori: Diverse

I torsdags ramlade tvättstället ner. Att limma upp ett tvättställ är alltså ingen bra idé, om någon annan än vår mupp till badrumsrenoverare nu trodde det... Tvättstället är uppe igen, nu med skruvar, så nu väntar vi bara på att hyresvärden ska tvätta väggar och tak som inte är så vita längre efter tvättställskraschen. Och med tanke på att han skulle göra det igår så borde det kanske hända idag?

Nåja. Den som väntar på nåt gott... (gör det själv om hyresvärden inte fått tummen loss idag...)

Kärleken och jag har haft en riktig utflyktshelg.
Började med en tur till Sölvesborg och Killebom i helgen. Åt god mat med mamman och pappan och kikade en runda på Melody Club. Tog en öl och gick sedan hem till gamla vänner för lite prat framåt natten.

I lördags tågade vi hem till öst igen för att förbereda oss för härlig sommarfest uppe i de lite skogigare delarna av kommunen - där min kärlek växt upp. Fantastiskt roligt var det. Sjukamp, god mat och trevligt sällskap.

En lugn söndag avslutades med lite kattpassning, mata och gosa. Och sedan bio på kvällskvisten. Helt klart en aktiv helg. Härligt! Kändes nästan som semester, men det är visst två veckor kvar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: