mellan vakna & somna

Värk

Kategori: Diverse

Ont i kroppen. Träningsvärken från söndagens aktiviteter är helt osannolik. Började med att provåka de nya skidorna i Rödebybacken. Man kan väl säga att jag gick från riktigt dålig till helt okej med mina mått mätt. Kul var det i alla fall trots att jag och den där liften har ett par saker att reda ut...

Mellanlandade i hemmet och åkte sen vidare till Elinor för mys, lera, fika, kisebebisgos och allmänt bara en trevlig stund.

Efter att ha moffat kakor framför brasan var man ju sådär sugen på träning. Puh. Benen var helt slut efter skidåkningen, men eftersom träning stod på menyn var det bara att studsa dit.

Skidåkning + löpning + styrka = träningsvärk.
Aj.

Igår besegrade jag granen. Det är ju rätt så mycket roligare med gran precis när man har tagit in den jämfört med att ta bort den. Puh. En styck stam står nu på balkongen och fem påsar barr har trollats ner i soprummet. Darling byggde ihop Ikeahyllan igår också. Ikea hade visst glömt borra ett par hål så borrmaskin fick lånas från Lyckeby. Men så bra det blev! Inte en sko att snubbla över så långt ögat når! Woho!

:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: