mellan vakna & somna

OS OS och lite mer OS

Kategori: Diverse

Mycket OS blir det. Vad gjorde vi med all vår tid innan OS? Och hur kommer det bli när det är slut? Stora frågor en dag som denna...

Söndagen har spenderats hos mamman, pappan och den lurvige lillebroren. Han är inte så liten längre den lille broren. Ungefär 60 cm i mankhöjd och väger nästan 30 kg. Inte undra på att det kändes när han valpade runt och snubblade över mina ben.

Grabbarna var i metropolen Olofström för att utforska Vinterberget, som den olofströmska skidbacken heter. Redan efter ett par timmar var de nöjda. Ett ytterst dåligt betyg eftersom det brukar vara svårt att uppnå nivå nöjd. Men man måste ju utforska alla backar här i trakterna när det för en gångs skull faktiskt finns snö. Vintern och snön har helt klart blivit rätt så mycket mer intressant sedan darlingen visade skidvärlden för mig.

Vi passade även på att konstatera att vissa nog inte ska satsa på en karriär som kartläsare, att backa uppför en cykelväg är lite småspännande och att Lingonbacken i Karlshamn för sjuttsingen inte går att hitta.

Ännu en superbra helg. Nu blir det lite mer OS och imorgon ställs klockan på 06.05 för att hinna titta lite på... ja just det... OS innan jobbet.

:)

Kommentarer

  • simone säger:

    Själv jobbar jag och hittar på annat under os, inte sett det på säkert 10 år ;D

    2010-02-21 | 21:50:31
    Bloggadress: http://fattybom.blogg.se/
  • Svärmor säger:

    Nu har vi fått flera medaljer att glädjas åt, vilka duktiga, sprudlande glädjespridare de är våra tjejer.

    Kram

    2010-02-23 | 11:37:56
    Bloggadress: http://tankarombilder.blogg.se/
  • Malin "en annan os-fanatiker" säger:

    Ja tänk va lite sport kan göra med oss! =)

    Tänk att du skulle sätta klockan tidigare på morgonen ;-)

    Härligt är det!! Det får inte ta sluuuuuut.

    2010-02-24 | 07:31:51
  • Lina säger:

    Själv planerar man rätt bra - lov :) Det är inte mycket man missar då, fast jobbar ju lite extra men inte mer än att os går att följa...

    2010-02-25 | 21:33:28
    Bloggadress: http://brynjebo.blogg.se/

Kommentera inlägget här: