mellan vakna & somna

Vinst, kalas och trötter

Kategori: Diverse

En underbart härlig helg är över och måndagen är här. Men det är även en rolig vecka som ligger framför mig, så det känns rätt okej med måndag. Imorgon åker jag söderut till Malmö på eftermiddagen och kan då kombinera jobbutbildning med en träff med finaste Ann. Inte alls fel.

Helgen då ja. Åkte på låååång utflykt låååångt iväg i lördags. Damerna mötte Nöbbele borta. Det blev äntligen vinst - den första sedan hösten 08... Så hemresan gick något fortare.

Kvällen spenderades i Spjutan tillsammans med ungefär 50 andra som ville komma och fira vår bloggs ettårsdag. En himla rolig kväll med massa skratt.

Var på grund av den himla roliga kvällen något trött i hatten igår. Städade klubbstugan på rekordtid eftersom vi gjort genidraget och låst överallt utom till det stora rummet där festen var. Härlig lunch med svärmor efter det och sedan fick jag åka hem och vila lite. Så som man får göra på söndagar efter himla roliga lördagar.

:)

Kommentarer

  • Svärmor säger:

    Tack för en mycket trevlig fest, den var så skrattigt trevlig så att det även var jättekul att städa efteråt. Avslutningen med goda lunchen var pricken över i;et.

    Kram:-)

    2010-04-13 | 08:08:43
    Bloggadress: http://tankarombilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här: