mellan vakna & somna

Förhörsflashbacks

Kategori: Diverse

Försökte förhöra darling på lite tokavancerad datakommunikation igår. Det var inte helt enkelt. Dels för att jag var så trött att jag bara kunde ha ett öga öppet i taget, men också för att det var ruskigt svårt när man inte själv kunde. In the good old days i Kalmar visste man ju om personen som förhördes var inne på rätt spår. Eller ja, förhoppningsvis visste man det eftersom vi läste samma grejer. Den enda gången det inte fungerade var dagen innan statsvetenskapstentan. Halv tio kvällen innan, vad är socialism? När den blackouten gör entré vill man mest bara ligga i fosterställning på golvet och vråla.

Det blev lite flashbacks till förhören på Trollbackevägen igår. Det var till och med så pass att jag för en nanosekund nästan fick panik för att jag inte kunde något, tills jag insåg att jag inte behöver veta exakt hur en fiberkabel fungerar...

Förhoppningsvis står flashbacksen som spön i backen till helgen när jag och darling ska hälsa på finaste A+A i staden i söder. Heja tiden, gå fort!

:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: