mellan vakna & somna

Jag tror inte man kan ha det bättre än så här

Kategori: Diverse

Semester innebär mycket lite blogg och väldigt många fler utflykter. Oj oj oj vad det utflyktas och så roligt det är. Vädret kanske inte är på topp hela tiden, men det är en smula lättare att gå med på lite moln när man inte sitter hemma och tittar ut.

I lördags bar det av till Söderåkra för lite fotboll. Gick sådär när man inte kan använda högerbenet, lite regn också men rackarns trevligt var det. Vidare till Öland efter det. Ett snabbstopp för hej hej till syrran och barnen som var med sin fiiiina husavagn på Ekerums camping. Efter det susade vi till underbara Egby där det mest blev mys, planering, god mat och lite promenad. Precis som det ska vara med andra ord.

En snabb sväng hem till vår vackra stad för att gå på bio, packa om väskan, sova i egen säng och ladda för nästa utflykt. Måndag och tisdag har spenderats hos Ann och Andreas i stugan i skåneland. Två heeeelt underbara dagar. Galet god mat. Tokroliga sällskapsspel och idag blev det till och med lite sol och bad. Jag tror inte man kan ha det bättre än så här. Det är alldeles, alldeles underbart.

:)

Kommentarer

  • Svärmor säger:

    Det ska va gott o leva!

    Passa på och vila upp er för snart stundar det klackarna i taket i Egby.

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

    2009-07-18 | 17:36:02
    Bloggadress: http://tankarombilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här: