mellan vakna & somna

Så nära så nära

Kategori: Diverse

4-3. Förstå hur nära det var att vi tog vår första poäng igår.
Vi hämtade upp ett 3-1 underläge. Bara det. Vi gjorde 3-3 med fem minuter kvar (ja, det var till och med jag som pangade in det målet) och höll andan. Fem minuter. Snälla snälla, lite flyt. Men icke. Med två minuter kvar gör de 4-3. Rumpa! När till och med deras lagledare tycker att vi var värda en poäng, ja då känns det mest bara surt.

Men men, nya tag. Det känns i alla fall som att vi närmar oss. Kanske att det hade varit lite lite bättre om vi kommit igång såhär lite tidigare på säsongen. Men man kan inte få allt.

Nu är det full fart på jobbet. Semestrarna är slut, över och förbi. Men det känns rätt bra också. Höst, full fart och nu kör vi. Ja, jag är faktiskt rätt så peppad på hösten. När hände det senast?

:)

Kommentarer

  • Patrik hb federley säger:

    ja det blir skillnad när ni får in några nya som liksom träffar bollen.och sätter riskmomenten på bänken.nu ser det ju hoppfullt ut för resten av säsongen.o det e ju viktigt o avsluta bra o ha det med sig till vintern.har hört i kulisserna att det kan hända mycket inför nästa år o det får vi ju hoppas

    2009-08-26 | 08:58:58

Kommentera inlägget här: