mellan vakna & somna

Playa del flaya

Kategori: Diverse

Onsdag:
Värmen slog emot oss när vi steg av flygplanet. 19 bleka svenskar hoppade in i taxi till hotell Guinea. På kvällen spelade Sverige sista EM-kval-matchen och vi hejade så att röster försvann och inte återvände förrän vi hade svensk mark under fötterna igen. Samma kväll spelade Nordirland mot Spanien - på Gran Canaria.

Torsdag:
Sol och bad i poolen. Inledde friskt med morgonjympa där även Plocka kulor ingick. Alla övriga gäster stod på sina balkongen och skrattade...Lite siesta. Gemensam middag, skoja att vi 19 var populära bland inkastarna... Efter middag blev det party på våning fyra. Ett hejdundrans party. Kvällen avslutas på ett hyfsat spektakulärt sätt. Efter att ha lekt med badbollar på ett ställe går vi vidare till "Grytan". Trots att ställena har stängt så är det full fart. Flera hundra sjungande supportrar - från Nordirland. Fem från Sverige. Vi gjorde vårt bästa för att överrösta med både Zlatan-låten och andra hejarramsor. Vi sjöng även "Sorry, sorry Northern Ireland" och flydde sedan upp för trappan... Galet kul.

Fredag:
Sol och bad i poolen. Tävlingar och lekar mest hela dagen. Gemensam middag för 19 igen och efter det - föga otippat - ett hejdundrans party. Det blev så pass mycket party att resans första varning från hotellet gjorde entré. Gult kort till rum 405. I samlad trupp tog vi en sväng om på stan. Fyllde ett tomt dansgolv och beställde in 38 öl. Det blir så när man glömmer att det är happy hour... Lätt utelåst från rummet fick jag sova på våning sex istället. Men det var jag knappast ensam om. En stor hög människor i ett av rummen helt enkelt. =)



Paus i sammanfattningen.
Måste visst jobba lite också.

Kommentarer

  • Patrik säger:

    38 öl? Hoppas det var fler än du i sällskapet. :)

    2007-11-29 | 14:48:28
    Bloggadress: http://pudding.blogg.se
  • johanna säger:

    tjena låter som ni haft det kalas ballt! hoppas denna resa görs om nästa år!1 då ska jag med!!!

    2007-11-29 | 14:56:44
    Bloggadress: http://bebisfisen.blogg.se

Kommentera inlägget här: