mellan vakna & somna

Juldag

Kategori: Diverse

Det blev en härlig julafton. Mysig och matig. Som vanligt.
Gick ut friskt med glögg och Kalle. Fortsatte med mat i mängder. Jag har nu även gjort debut på sillätararenan. Mamma är mycket imponerad.

Till slut kom ändå tomten. Han började med att lysa in genom fönstret med starkaste ficklampan. Barnen sprang till dörren och tittade ut, och får då se att tomten går in till grannen. Det var inte samma tomte, men det kunde ju inte de veta. Så de gick med tunga steg in i huset igen. Hysteriskt kul. Tomten kom, han hade glömt säcken i tvättstugan. Där hade han även glömt kudden till magen. Så ett partytält fick agera mage... =)

Systersonen var ordentligt skeptisk till den mystiske mannen. I alla fall fram till att en av hans systrar satt sig i knät. Då tyckte han att det kändes säkert och ville hämta sina paket. Äldsta systerdottern var väldigt tveksam till om det verkligen var den riktige tomten... Att vi försa oss "Vill du sitta i morfars.... eh, tomtens knä" kan ha haft ett finger med i spelet där...

Fick bara bra och fina klappar! Nu är det dags för lite julmat igen. Har traditionsenligt nog gjort ingenting idag. Förutom att köpa biljett till kvällen då. För om ett par timmar blir det häng med tjejerna.

Ljuvligt!

God fortsättning!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: