mellan vakna & somna

grill, dans och nakenbad...

Kategori: Diverse

midsommar. underbart. ja, det var fantastiskt även denna gång. även om jag saknade några av grabbarna - pricken över i:t liksom. fast vi klarade oss ganska bra ändå.

båt ut till hanö vid tre-snåret. kom fram lagom tills dansen var slut. kollade när folk hoppade säck och utövade diverse andra lekar. solade och drack öl. prima liv. knatade några få barfotasteg hem till saras hus där jordgubbstårtan var framdukad - som vanligt. fantastiskt.

efter några timmar i solen. efter några öl. började vi känna att det nog var dags för mat. packa väska och leta batterier till bandspelaren och gå över stock och sten till grillplatsen. vår vanliga var upptagen av snorkiga wannabees så vi satte oss på andra sidan busken. gick hur bra som helst. gudomligt god mat. lite vin. och till slut flytt till grillplatsen på andra sidan busken. brasa och dans på klipporna. sjunga högt högt högt och ingen blir störd. hoppa ur alla kläder och ta årets första dopp. nakenbad börjar även det bli en, kanske något märklig, midsommartradition. mera sång. mera vin. mera dans. hemåt över stock och sten. somna vid tre. vakna till ljudet av vännernas röster - vissa hesare än andra. haffa båten till fastlandet. och that's it. fantastisk midsommar återigen.

mindre underbar var sveriges match igår. leken med hundarna på ängen efteråt väger dock upp. underbara djur. solnedgång.

idag kom syster med barn. blev cykeltur till lekparken med de två äldsta och kel och gull med den yngste. de är ta mig tusan världens bästa. så är det bara.

imorgon är det måndag. första semesterdagen. tjoho. åker hem till kalleskrona en sväng. läste i tidningen att nu ska det minsann bli högsommarvärme. så jo, jag är rätt nöjd med tajmingen. haha.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: