mellan vakna & somna

Nu ska jag börja träna magen också...

Kategori: Diverse

Ryggen är lagad. Eller i varje fall nästan. För er som inte har hört mina smärtfyllda vrål ska jag nu berätta vad som varit aktuellt den senaste veckan.

Ryggen. Aktuell i allra högsta grad. Har haft ont till och från i flera veckor. I lördags blev det värre. Gick på stan innan matchen och plötsligt kunde jag inte flytta benen. Det gjorde fruktansvärt ont. Efter ett par sekunder släppte det och jag kunde gå vidare. Det blev en ganska ryckig tur på stan.
Hade ont ont ont. Men spelade ändå match. Den var ju så viktig. Första halvlek gick ganska bra. I paus trodde jag att jag skulle svimma av smärta. Klarade en kvart i andra halvlek. Sen gick det inte längre och jag kunde inte ens gå av planen. Gick inte att flytta benen.

Sen dess har jag haft helt sjukt ont. Igår var det som värst. Då mådde jag illa till slut för att jag hade så ont. Kunde inte sitta, inte ligga, inte gå och inte stå. Det är ganska svårt att existera då.
Men idag har jag varit hos en ryggspecialist. Hon knådade och knäckte. Jag tror det ska bli bra nu.

Hon ska ge mig ett träningsprogram. Jag ska visst börja träna magen nu också. Hujedamig. Men det behövs. Jag hade tydligen lite otur med mina gener också, så jag har lite extra belastning på ryggen. puh. Men lite pilates ska det bli.
Magträning. oj. oj. oj.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: